Hoofd : Bestandsextensies : .kdi Het dossier

.kdi Bestandsextensie

Bestandstype KD Player Skin Image File

Ontwikkelaar KD Player
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Zip

.KDI optienummer

Afbeeldingsbestand gebruikt door KD Player, een gratis Java ME (Micro Edition) audiospeler voor mobiele apparaten; slaat de afbeeldingen voor de skin op in .JPG , .PNG of een andere standaard bitmap-indeling; gebruikt voor het stylen van de knoppen, achtergrond en andere elementen van de muziekspeler.

Meer informatie

Net als veel andere skinformaten worden KDI-bestanden opgeslagen met een lay-out-instellingen ( .KDS ) in een .ZIP archief, wat de skin is voor de speler. Het KDS-bestand brengt de grafische afbeeldingen in de KDI-afbeelding in verband met de elementen van de gebruikersinterface.

OPMERKING: KDI-bestanden kunnen door elke afbeeldingsviewer worden geopend. Gemakshalve kunt u de extensie ".kdi" de naam ".jpg" of ".png" geven tijdens het bewerken van de afbeeldingen en deze bij het verpakken van de skin terugzetten naar ".kdi".

Programma's die KDI bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Paint
Macintosh
Apple Preview

Over KDI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kdi verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KD Player Skin Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.