Hoofd : Bestandsextensies : .kexic Het dossier

.kexic Bestandsextensie

Bestandstype Kexi Database Connection File

Ontwikkelaar Kexi Team
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.KEXIC optienummer

Bestand gebruikt door Kexi, een relationele databasetoepassing voor Linux die soms wordt gebruikt als een alternatief voor MS Access; slaat verbindingsgegevens op voor verbinding met een Kexi-database ( .KEXI -bestand).

Meer informatie

KEXIC-bestanden verschillen van .KEXIS bestanden. Terwijl een KEXIS-bestand wordt gebruikt om verbinding te maken met een specifieke database, slaat een KEXIC-bestand alleen verbindingsparameters op en bevat het geen specifieke databasenaam. Daarom zijn KEXIC-bestanden handig voor het opslaan van verbindingsinstellingen en het opnieuw gebruiken ervan met meerdere databases.

Programma's die KEXIC bestanden openen
Linux
Kexi

Over KEXIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kexic verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kexi Database Connection File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.