Hoofd : Bestandsextensies : .keystore Het dossier

.keystore Bestandsextensie

Bestandstype Java Keystore File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.KEYSTORE optienummer

Beveiligingsbestand dat vaak wordt gebruikt door (IDE's), zoals Eclipse en Unity, om toepassingsontwikkelaars te verifiëren; slaat een set cryptografische sleutels of certificaten op in het binaire Java Key Store-formaat (JKS).

Meer informatie

Een KEYSTORE-bestand wordt voor verschillende beveiligingsdoeleinden gebruikt. Het kan worden gebruikt om de auteur van een Android-app te identificeren tijdens een build en bij publicatie naar Google Play of SSL-codering.

Omdat een KEYSTORE-bestand waardevolle gegevens bevat, wordt het bestand versleuteld en beveiligd met een wachtwoord om het bestand te beveiligen tegen ongeautoriseerde partijen. Er is geen manier om uw KEYSTORE-bestand op te halen als u het verliest, dus zorg ervoor dat u een back-up maakt.

OPMERKING: De extensie KEYSTORE lijkt op de .JKS -extensie.

Programma's die KEYSTORE bestanden openen
Windows
KeyStore Explorer
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
KeyStore Explorer
Macintosh
KeyStore Explorer

Over KEYSTORE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .keystore verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Keystore File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.