Software : KeyStore Explorer : KeyStore Explorer

KeyStore Explorer

Versie
5
Platforms
Licentie Open Source
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt populaire keystore-indelingen, zoals JKS, JCEKS en PKCS # 12
  • Hiermee kunt u keystore-wachtwoorden wijzigen en vermeldingen verwijderen of hernoemen
  • Hiermee kunt u CSR's ondertekenen in PKCS # 10- en SPKAC-indelingen

KeyStore Explorer is een open source-programma dat wordt gebruikt om keystore-bestanden te beheren. De applicatie is ontworpen om de keytool-, jarsigner- en jadtool Java-opdrachtregelhulpprogramma's te vervangen.

KeyStore Explorer ondersteunt een reeks KeyStore-indelingen, waaronder JKS, JCEKS, PKCS # 12 en UBER. Met dit programma kunt u tussen deze indelingen converteren, wachtwoorden wijzigen, keystore-vermeldingen verwijderen of hernoemen en CA Certs KeyStores configureren voor gebruik met KeyStore-bewerkingen.

Naast de keystore-mogelijkheden biedt het programma een nuttig sleutelpaar , certificaat- en privésleutelfuncties. KeyStore Explorer kan ECC-, RSA- en DSA-sleutelparen genereren met zelfondertekende X.509-certificaten, CSR's ondertekenen in de notaties PKCS # 10 en SPKAC en X.509-certificaatbestanden importeren als vertrouwde certificaten.

KeyStore Explorer biedt een gebruiksvriendelijke interface en ondersteunt een groot aantal populaire keystore-, certificaat-, sleutelpaar- en private sleutelformaten. KeyStore Explorer is een geweldig alternatief voor Java-opdrachtregelhulpprogramma's waarmee u uw keystores kunt beheren.

Bijgewerkt: 17 december 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.jks – Java Keystore File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt KeyStore Explorer 5

Ondersteunde bestandstypes
.KS Keystore File
.PFX PKCS #12 Certificate File
.JCEKS JCEKS Keystore File
.KEYSTORE Java Keystore File
Extra gerelateerde bestandsindelingen