Hoofd : Bestandsextensies : .kgtemp Het dossier

.kgtemp Bestandsextensie

Bestandstype KuGou Temporary Cache File

Ontwikkelaar KuGou
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.KGTEMP optienummer

Een KGTEMP-bestand is een tijdelijk cache-bestand gemaakt door KuGou, een populaire Chinese muziekapplicatie. Het is hetzelfde als een .MP3 bestand maar genoemd met een md5 algoritme. KGTEMP-bestanden worden gebruikt om informatie over onlangs gespeelde MP3-nummers op te slaan, zodat deze op een later tijdstip snel toegankelijk zijn voor de KuGou-app.

Meer informatie

KGTEMP-bestanden worden meestal opgeslagen op de volgende locatie:

D: \ KuGou \ Temp \

KuGou is een populaire muziekstreaming- en downloadservice die voornamelijk in China wordt gebruikt . Het is beschikbaar om te downloaden voor Windows, macOS, Android en iOS.

Programma's die KGTEMP bestanden openen
Macintosh
KuGou

Over KGTEMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kgtemp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KuGou Temporary Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.