Hoofd : Bestandsextensies : .pit Het dossier

.pit Bestandsextensie

Bestandstype1 PackIt Compressed Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is PIT file?

Een van de oorspronkelijke bestandsindelingen voor Macintosh-bestanden; nu verouderd en is vervangen door meer geavanceerde compressie-algoritmen, zoals Zip ( .ZIP ) en Stuffit ( .SIT ) compressie.

Programma's die PIT bestanden openen
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
PackIt

Bestandstype2 Samsung Phone Firmware File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.PIT optienummer2

Firmware-bestand gebruikt door sommige Android-gebaseerde mobiele telefoons van Samsung, waaronder telefoons uit de Samsung Galaxy-serie; is onderdeel van de firmware die van de fabrikant op het apparaat wordt geflitst; soms gebruikt door homebrew-gebruikers, maar niet bedoeld om handmatig te worden bewerkt.

Meer informatie

PIT-bestanden bevatten de partitiegegevenstabel (PIT) voor de telefoon. Verschillende firmwareversies kunnen verschillende partitie-indelingen gebruiken, maar de specifieke configuratie op elke telefoon wordt afgehandeld door de fabrikant.

Programma's die PIT bestanden openen

Over PIT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pit verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Phone Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.