Hoofd : Bestandsextensies : .kit Het dossier

.kit Bestandsextensie

Bestandstype1 CodeKit File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is KIT file?

Bestand gemaakt door CodeKit, een HTML-gebaseerde toepassing voor programmeertaal; bevat HTML met speciale opmerkingen om invoer en variabelen toe te voegen; gecompileerd door CodeKit in een .HTML bestand.

Meer informatie

Om een KIT-bestand te maken, hernoemt u eenvoudig uw HTML-bestand naar de KIT-extensie, voegt u het toe aan uw project en voegen zij uw project toe aan CodeKit.

U kunt elk type bestand importeren in een KIT-bestand met @include of @import. Wanneer u het KIT-bestand opslaat, wordt de speciale opmerking vervangen door de tekst van het bestand dat wordt geïmporteerd.

U kunt ook tekenreeksvariabelen in een KIT-bestand implementeren. Nadat het KIT-bestand is gecompileerd, worden de speciale opmerkingen vervangen door de waarde van de variabelen.

Programma's die KIT bestanden openen

Bestandstype2 20-20 Design File

Ontwikkelaar 20-20 Technologies
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.KIT optienummer2

Bestand gemaakt door 20-20 Design, een CAD-programma waarmee gebruikers keukens en badkamers kunnen ontwerpen en verkopen; bevat alle CAD-projectspecificaties om een keuken of badkamer te maken; kan worden geïmporteerd in een bestaand 20-20 Design-project.

Meer informatie

20-20 Design maakt gebruik van grote catalogi van keuken- en badkamerontwerpen van fabrikanten. Het is handig voor het verkopen van nieuwe keukens en badkamers en voor het renoveren van bestaande keukens.

Programma's die KIT bestanden openen
Windows
20-20 Technologies 20-20 Design

Bestandstype3 Battery Drum Kit File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.KIT optienummer3

Drumkitbestand gebruikt door Battery, een programma dat drumgeluidsamples maakt; bevat audiogeluidsamples voor een bepaalde drumkit-versie, inclusief snaredrum, bassdrum, toms, hi-hats en cymbals; kan geluidssamples van zowel elektronische als akoestische drums ondersteunen.

Meer informatie

KIT-bestanden zijn vervangen door nieuwere versies van kitbestanden, waaronder .KT3 bestanden.

Programma's die KIT bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Native Instruments Battery
Macintosh
Native Instruments Battery

Over KIT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kit verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Battery Drum Kit File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.