Hoofd : Bestandsextensies : .kmp Het dossier

.kmp Bestandsextensie

Bestandstype1 Korg Trinity/Triton Keymap File

Ontwikkelaar Korg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is KMP file?

bevat "multisample" -gegevens die worden gebruikt door Korg Triton- en Trinity-werkstations; bevat geen daadwerkelijke audiogegevens, maar refereert in plaats daarvan .KSF bestanden die voorbeeldgolfvormen bevatten.

Programma's die KMP bestanden openen

Bestandstype2 Mario Kart Wii Course Description File

Ontwikkelaar Nintendo
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.KMP optienummer2

cursusbestand gebruikt door de Mario Kart Wii, een Nintendo-videogame; bevat cursusgegevens verdeeld in verschillende secties, die elk verschillende aspecten van de cursus beschrijven; omvat startposities van racers, controlepunten, cameraposities, opnieuw uitzettende posities, objectposities en andere podiuminformatie.

Meer informatie

Als u het KMP-bestand in KMP Modifier wilt openen, selecteert u Bestand → Openen, selecteert u uw bestand en klikt u op Openen.

Als u het KMP-bestand in KMP Modifier wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw, breng uw wijzigingen aan, selecteer Bestand → Opslaan of Opslaan als, kies de opslaglocatie en klik op Opslaan.

U kunt KMP-bestanden ook openen en bewerken met KMP Cloud, KMP Editor en de KMP3D-plug-in voor Google SketchUp. De wkmpt-tool die is meegeleverd met Wiimms SZS Tools kan ook worden gebruikt om KMP-bestanden te wijzigen, exporteren en maken.

Programma's die KMP bestanden openen

Over KMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mario Kart Wii Course Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.