Hoofd : Bestandsextensies : .ksf Het dossier

.ksf Bestandsextensie

Bestandstype1 KMPlayer Skin File

Ontwikkelaar KMP Media
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Zip

Wat is KSF file?

Huidbestand gebruikt door KMPlayer, een multimediaspeler; slaat instellingen en afbeeldingen op die de lay-out en het uiterlijk van de gebruikersinterface bepalen; opgeslagen in een .ZIP -formaat en kan worden uitgepakt met elk Zip-compatibel hulpprogramma.

Meer informatie

KMPlayer-skins worden opgeslagen in de map \ Skins \ van de KMPlayer-installatie. Om een nieuwe skin toe te voegen, plaatst u eenvoudig het KSF-bestand in deze map. Open vervolgens het venster met toepassingsvoorkeuren en ga naar Algemeen → Skins / OSC en verander de skin.

Programma's die KSF bestanden openen
Windows
MPlayer
KMPlayer
Linux
MPlayer
Macintosh
MPlayer

Bestandstype2 Korg Trinity/Triton Sample File

Ontwikkelaar Korg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.KSF optienummer2

Bevat voorbeelden (ook bekend als golfvormen) die kunnen worden afgespeeld door de synthesizers van Korg Trinity en Triton; vaak opgeslagen op een mediakaart of USB-apparaat dat wordt gebruikt om de voorbeeldgegevens over te brengen naar de synthesizer.

Programma's die KSF bestanden openen

Over KSF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ksf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Korg Trinity/Triton Sample File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.