Hoofd : Bestandsextensies : .kmy Het dossier

.kmy Bestandsextensie

Bestandstype KMyMoney Data File

Ontwikkelaar KMyMoney
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.KMY optienummer

Bestand gemaakt door KMyMoney, een personal finance manager voor Linux; bewaart financiële gegevens zoals bankrekeningen, transacties, beleggingen, activa en creditcardinformatie; gebruikt als de oorspronkelijke opslag- en laadindeling voor KMyMoney.

Meer informatie

KMY-bestanden zijn XML-bestanden die zijn gecomprimeerd met Gzip-compressie ( .GZ ). Daarom kunt u de XML-gegevens handmatig bekijken door de extensie ".kmy" te wijzigen in "xml.gz", uit te pakken met Gzip en vervolgens te openen met een XML- of teksteditor.

OPMERKING: KMyMoney kan ook op Windows worden gebruikt door eerst het KDE-platform te installeren of op Mac OS X met behulp van MacPorts.

Programma's die KMY bestanden openen
Linux
KMyMoney

Over KMY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kmy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KMyMoney Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.