Hoofd : Bestandsextensies : .ks Het dossier

.ks Bestandsextensie

Bestandstype1 Kickstart File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

Wat is KS file?

Bestand dat wordt gebruikt voor het maken van afbeeldingen van op Linux gebaseerde besturingssystemen zoals Red Hat, CentOS en Tizen; bevat een reeks instructies die worden gebruikt voor de automatische, onbewaakte constructie van een besturingssysteemafbeelding (OS) die kan worden gebruikt voor het uitvoeren van het besturingssysteem.

Meer informatie

Kickstart-bestanden worden gebruikt door MIC (Moblin Image Creator, nu verouderd) en MIC2 (MeeGo Image Creator) voor het maken van afbeeldingen.

OPMERKING: voor details over het Kickstart-formaat raadpleegt u de Fedora Kickstart-pagina.

Programma's die KS bestanden openen
Linux
MIC2

Bestandstype2 Keystore File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.KS optienummer2

Beveiligingsbestand gebruikt voor verschillende verificatiedoeleinden; bewaart cryptografische sleutels en certificaten waarnaar wordt verwezen om de echtheid te bewijzen; beschermd met een wachtwoord.

Meer informatie

De belangrijkste toepassingen voor KS-bestanden zijn het coderen van SSL's of het identificeren van een auteur van een Android-app bij het publiceren of maken van een update.

Programma's die KS bestanden openen
Windows
KeyStore Explorer
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
KeyStore Explorer
Macintosh
KeyStore Explorer

Over KS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ks verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Keystore File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.