Hoofd : Bestandsextensies : .ksd Het dossier

.ksd Bestandsextensie

Bestandstype1 Native Instruments Massive Sound File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is KSD file?

Geluidsbestand gemaakt door Native Instruments Massive, een programma (DAW) waarmee u "massieve" geluiden kunt maken en bewerken, zoals diepe, pittige baslijnen; bevat een vooraf ingesteld of door de gebruiker gemaakt geluid met verschillende instellingen voor filters, versterkers, fx, ruis, oscillatoren en meer; vervangen door het bestand .NMSV in Massive-versie 1.3.

Meer informatie

U kunt het KSD-bestand alleen in Massive 1.2 of eerder maken en opslaan. Selecteer Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geef een naam aan het bestand, kies de opslaglocatie en klik op Opslaan.

Als u het KSD-bestand in Massive 1.2 of lager wilt openen, selecteert u Bestand → Geluid openen ... , kies uw NMSV-bestand en klik op Openen.

In Massive 1.3 en hoger kunt u het KSD-bestand nog steeds openen, Bestand → KSD-geluid importeren ... selecteren, uw KSD-bestand kiezen en op Openen klikken.

Als u een upgrade uitvoert naar Massive 1.3 of hoger en veel KSD-bestanden hebt, kunt u de optie voor batchconversie kiezen om het proces te versnellen. Selecteer Bestand → KSD Batch converteren ..., kies uw of KSD-bestanden die u wilt converteren en klik op OK.

Programma's die KSD bestanden openen

Bestandstype2 KeepSafe File

Ontwikkelaar KeepSafe
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.KSD optienummer2

Beveiligingsbestand gemaakt door KeepSafe, een mobiele applicatie waarmee u uw afbeeldingen en video kunt "vergrendelen" of "verbergen"; bevat een video of afbeelding die voor de gebruiker verborgen is totdat de juiste pin is ingevoerd.

Meer informatie

Vergrendelde bestanden bevinden zich in de volgende map:

KeepSafe \ Documents \ Media \ [Album Name - standaardalbum is Safe Roll]

Nadat je een video hebt gekozen of afbeelding die moet worden verborgen, KeepSafe voegt een reeks cijfers voorafgaand aan de bestandsnaam en de KSD-extensie aan het einde van het bestand. De extensie verbergt het bestand omdat het wordt herkend als het bestand dat het werkelijk is, zoals een .JPG -bestand, en voorkomt dat het apparaat het bestand toont.

KeepSafe kan bijvoorbeeld een afbeeldingsbestand opslaan als 4743615774357373042.IMG_1247.JPG.KSD. De "4743615774357373042" is een willekeurige reeks getallen gegenereerd door KeepSafe en "KSD" is de extensie toegevoegd door het programma.

OPMERKING: De KSD-extensie heeft de .HID -extensie in 2013 vervangen.

Programma's die KSD bestanden openen

Over KSD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ksd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KeepSafe File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.