Hoofd : Bestandsextensies : .nmsv Het dossier

.nmsv Bestandsextensie

Bestandstype Native Instruments Massive Sound File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.NMSV optienummer

Geluidsbestand gemaakt door Native Instruments Massive, een synthesizer-toepassing (DAW) waarmee u "massieve" geluiden kunt maken en bewerken, zoals diepe, pittige baslijnen; bevat een vooraf opgenomen of door de gebruiker gemaakt geluid met verschillende aangepaste instellingen voor functies zoals filters, versterkers, fx, ruis en oscillatoren.

Meer informatie

Als u het NMSV-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Als u het NMSV-bestand wilt openen, selecteert u Bestand → Geluid openen ..., kies uw NMSV-bestand en klik op Openen.

OPMERKING: de bestandsextensie NMSV heeft de .KSD -extensie vervangen in versie 1.3 van Massive. Massive opent echter nog steeds het KSD-bestand, selecteert Bestand> KSD-geluid importeren ..., kiest uw KSD-bestand en klikt op Openen.

Programma's die NMSV bestanden openen

Over NMSV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nmsv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Native Instruments Massive Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.