Hoofd : Bestandsextensies : .kx Het dossier

.kx Bestandsextensie

Bestandstype KiXtart Tokenized Script File

Ontwikkelaar KiXtart
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.KX optienummer

Een KX-bestand is een tokenized-versie van het bestand .KIX geschreven in de KiXtart-scripttaal. Het is een script dat kleiner is en sneller kan worden verwerkt dan KIX-scripts. Het bestand is gecodeerd en bevat een handtekening ter bescherming tegen onbedoelde wijzigingen in het script.

Meer informatie

Omdat KIX-bestanden worden opgeslagen in een tekstindeling die kan worden bekeken en bewerkt door een teksteditor, biedt het KX-bestand een hoger beveiligingsniveau. KX-tokenized-scripts kunnen worden uitgevoerd vanaf de KiXtart-opdrachtregel en met de opdracht CALL, tenzij het KX-bestand met een wachtwoord is beveiligd.

Programma's die KX bestanden openen
Windows
KiXtart

Over KX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KiXtart Tokenized Script File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.