Hoofd : Bestandsextensies : .la Het dossier

.la Bestandsextensie

Bestandstype1 Lossless Audio File

Ontwikkelaar La
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is LA file?

Audiobestand gecomprimeerd door La, een programma voor verliesloze audiocompressie; comprimeert de grootte van een audiobestand zonder de kwaliteit aan te tasten; heeft een langere coderingstijd dan de meeste andere verliesvrije compressoren, maar resulteert in een grotere compressie.

Programma's die LA bestanden openen
Windows
Foobar2000
Nullsoft Winamp
La
Linux
XMMS
La
Macintosh
Nullsoft Winamp

Bestandstype2 Libtool Archive

Ontwikkelaar GNU
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.LA optienummer2

Een LA-bestand is een archief dat wordt gebruikt door Libtool, een generiek bibliotheekondersteuningsscript dat wordt gebruikt voor het maken van draagbare gecompileerde bibliotheken. Het bevat een bibliotheekbeschrijving die een verwijzing naar een gedeelde of dynamische bibliotheek kan bevatten. LA-bestanden worden voornamelijk gebruikt om de doelmap voor de bibliotheek en de afhankelijkheid van de wiskundebibliotheek te onthouden.

Meer informatie

Libtool is ontworpen voor het bouwen van gedeelde bibliotheken op Unix. Het gebruikt het LA-bestand om bibliotheken te linken, omdat statische bibliotheken alleen archieven zijn die geen metadata bevatten met betrekking tot het linken van andere bibliotheken met deze. Het LA-bestand is het enige bestand dat door Libtool wordt gebruikt voor het behouden van bibliotheekafhankelijkheden, bestandsnamen en bibliotheekversies en revisies tussen verschillende platforms.

Programma's die LA bestanden openen
Linux
Libtool

Over LA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .la verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Libtool Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.