Hoofd : Bestandsextensies : .library-ms Het dossier

.library-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows Library Description File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.LIBRARY-MS optienummer

Bestandsysteembestand geïntroduceerd met Microsoft Windows 7; wordt weergegeven als een submap in de map Bibliotheken in het linkerpaneel van de Windows Verkenner; bevat verwijzingen naar een of meer mappen die kunnen worden bekeken wanneer de bibliotheek wordt geopend.

Meer informatie

LIBRARY-MS-bestanden worden gebruikt voor het maken van virtuele mappen met collecties van vergelijkbare bestanden. Windows 7 maakt bijvoorbeeld standaard Documenten, Muziek, Afbeeldingen en Videobibliotheken. U kunt aangepaste bibliotheken maken door met de rechtermuisknop op de map Bibliotheken te klikken en Nieuw → Bibliotheek te kiezen. Wanneer u de nieuwe bibliotheek opent, biedt Windows een knop Map opnemen waarmee u mappen kunt toevoegen aan de bibliotheek.

Programma's die LIBRARY-MS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Over LIBRARY-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .library-ms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Library Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.