Hoofd : Bestandsextensies : .lcn Het dossier

.lcn Bestandsextensie

Bestandstype License File

Ontwikkelaar Trymedia Systems, Inc.
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.LCN optienummer

Gegevensbestand gemaakt door ActiveMARK, een digitale distributiedienst; gebruikt voor veilige onlineverspreiding van spellen om te beschermen tegen illegaal delen; alleen gelokaliseerd op pc's die een spel bevatten met behulp van ActiveMARK-beveiligingstechnologie.

Meer informatie

ActiveMARK is een applicatie die wordt gedistribueerd door Trymedia Systems, INC. Hiermee kunnen gameontwikkelaars en distributeurs hun games beschermen met behulp van een DRM-systeem. Sommige functies van deze software omvatten virale gamedistributie, game-advertenties en productactivatie.

OPMERKING: LCN-bestanden bevinden zich in de map ... Trymedia / ActiveMark / licenses maar de map "Trymedia" is vaak verborgen.

Programma's die LCN bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Over LCN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .lcn verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype License File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.