Hoofd : Bestandsextensies : .lpdf Het dossier

.lpdf Bestandsextensie

Bestandstype Localized PDF File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.LPDF optienummer

Meertalig .PDF -bestand, vaak genoemd over Stacks.lpdf en Over Downloads.lpdf en aangetroffen op Mac OS X-systemen; en opgeslagen in het Mac OS X-pakketformaat en slaat zowel het .PDF -bestand op als gegevens die het document voor meerdere talen lokaliseren.

Meer informatie

LPDF-bestanden kunnen worden geopend in Mac OS X met Apple Preview, de ingebouwde previewer voor PDF-bestanden.

OPMERKING: LPDF-bestanden zijn geen PDF-bestanden. Het betreft een specifiek geformatteerd Mac OS X-pakket met een PDF-bestand en informatie over lokalisatie.

Gemeenschappelijke LPDF bestandsnamen

Over Stacks.lpdf - Bevindt zich in de documentenmap van de gebruiker en legt uit hoe documentstapels worden gebruikt in Mac OS X.

Over Downloads.lpdf - Bevindt zich in de downloaddirectory van de gebruiker en geeft informatie over hoe Mac OS X bestandsdownloads beheert.

Programma's die LPDF bestanden openen
Macintosh
Apple Preview

Over LPDF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .lpdf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Localized PDF File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.