Hoofd : Bestandsextensies : .mdd Het dossier

.mdd Bestandsextensie

Bestandstype1 Point Oven Deformation Data File

Ontwikkelaar Point Oven
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is MDD file?

Modelgegevensbestand gebruikt door Point Oven, een commerciële reeks plug-ins die wordt gebruikt voor het overbrengen van vertex- en fcurve-gegevens tussen modelleringsprogramma's; bewaart "gebakken" hoekpuntgegevens voor elk animatieframe van een gespecificeerd net; maakt het mogelijk om werkelijke hoekpunt-mesh-posities of -vervormingen uit te wisselen tussen andere programma's die ondersteuning bieden voor Point-Oven MDD.

Meer informatie

Omdat MDD-bestanden gebakken hoekpuntgegevens opslaan in plaats van animatiekrommen en bewegingsinformatie, kunnen ze erg groot zijn, afhankelijk van de grootte van het originele netwerk en het aantal gekozen animatieframes.

Programma's die MDD bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
pmG messiahStudio
Autodesk Maya
NewTek LightWave 3D
Linux
Autodesk Maya
Autodesk Softimage 2015
Macintosh
pmG messiahStudio
Autodesk Maya
NewTek LightWave 3D

Bestandstype2 MDict Resource File

Ontwikkelaar Octopus Studio
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.MDD optienummer2

Bestand gebruikt door MDict, een meertalig woordenboekprogramma voor Windows en mobiele platforms; kan afbeeldingen, geluiden en andere inhoud bevatten die de definities in het woordenboek verbetert.

Programma's die MDD bestanden openen

Over MDD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mdd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MDict Resource File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.