Hoofd : Bestandsextensies : .mlc Het dossier

.mlc Bestandsextensie

Bestandstype1 Microsoft Language Interface Pack

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is MLC file?

LIP-bestand (Language Interface Pack) gebruikt door het Windows-besturingssysteem; bevat vertaalinformatie waarmee een gebruikersinterface in een bepaalde taal kan worden gepresenteerd; gebruikt voor het lokaliseren van Windows-besturingssysteeminstallaties.

Meer informatie

Elke LIP vereist de installatie van een basistaal, de brontaal die wordt gebruikt om de vertaling voor de gebruikersinterface te maken. LIP's vertalen vaak slechts een subset elementen van de gebruikersinterface.

OPMERKING: LIP's moeten worden gebruikt door het besturingssysteem dat zij ondersteunen. Windows Vista LIP's kunnen bijvoorbeeld niet worden gebruikt in Windows 7.

Programma's die MLC bestanden openen

Bestandstype2 MobaLiveCD File

Ontwikkelaar Mobatek
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.MLC optienummer2

Bestand gemaakt door MobaLiveCD, een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van LiveCD's in Windows (een LiveCD is een CD-ROM schijfkopie die een opstartbaar, op zichzelf staand besturingssysteem bevat); slaat LiveCD-informatie op nadat deze is gemaakt van een .ISO -bestand; gebruikt voor het openen van de LiveCD.

Meer informatie

MobaLiveCD wordt vaak gebruikt voor het uitvoeren van Linux LiveCD's in de Windows-omgeving.

Programma's die MLC bestanden openen

Over MLC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mlc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MobaLiveCD File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.