Hoofd : Bestandsextensies : .mng Het dossier

.mng Bestandsextensie

Bestandstype1 Multiple Network Graphic

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is MNG file?

Een uitbreiding van de .PNG afbeeldingsindeling die geïndexeerde kleuren gebruikt en afbeeldingenafbeeldingen ondersteunt; vergelijkbaar met een geanimeerd .GIF -bestand, maar gebruikt hogere compressie en biedt volledige alfa-ondersteuning (transparantie op meerdere niveaus).

Programma's die MNG bestanden openen
Windows
Mozilla Firefox
IrfanView
ImageMagick
Linux
Mozilla Firefox
ImageMagick
KSquirrel
Macintosh
Mozilla Firefox
ImageMagick
mngplay

Bestandstype2 Yamaha PSR Disk Manager File

Ontwikkelaar Yamaha
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.MNG optienummer2

Bestand gemaakt op floppydisks gebruikt met Yamaha PSR-toetsenborden; bevat informatie over de schijf die door het toetsenbord wordt gebruikt voor toegang tot andere bestanden op de schijf; bevat geen stem- of stijlgegevens.

Meer informatie

OPMERKING: het bestand "Disk.mng" wordt gebruikt om de schijf te identificeren en mag niet door de gebruiker worden aangepast.

Programma's die MNG bestanden openen
Windows
Transfer to a Yamaha PSR floppy disk
Macintosh
Transfer to a Yamaha PSR floppy disk

Over MNG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mng verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Yamaha PSR Disk Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.