Hoofd : Bestandsextensies : .mpdp Het dossier

.mpdp Bestandsextensie

Bestandstype MixPad Project File

Ontwikkelaar NCH Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.MPDP optienummer

Audio-project gemaakt door MixPad, een multi-track muziekmengtoepassing; slaat meerdere tracks op, die elk hun eigen golfvormen, bewerkingen en effecten kunnen hebben; kan worden geëxporteerd naar .MP3 , .WAV , .M4A of verschillende andere audioformaten wanneer het mixen is voltooid.

Meer informatie

MixPad ondersteunt zowel audio-opnames als audio-import van meer dan 30 bestandsformaten.

OPMERKING: MixPad slaat referenties op naar audiobestanden in plaats van de audiogegevens zelf. Een map met de naam myproject.mpdp.ProjectData wordt gemaakt in dezelfde map als het projectbestand en slaat de audio op. Als u dus een audioproject moet transporteren, moet u deze map ook overbrengen.

Programma's die MPDP bestanden openen
Windows
NCH MixPad

Over MPDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mpdp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MixPad Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.