Hoofd : Bestandsextensies : .mpg Het dossier

.mpg Bestandsextensie

Bestandstype MPEG Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.MPG optienummer

Een MPG-bestand is een standaard videobestand dat een digitaal videoformaat gebruikt dat gestandaardiseerd is door de Moving Picture Experts Group (MPEG). Het slaat samen video, audio en metagegevens op. MPG-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van films die op internet worden gedistribueerd.

Meer informatie

MPG-bestand geopend in Microsoft Windows Media Player 12

MPG-bestanden bevatten meestal MPEG-1 of MPEG-2 audio- en videocompressie. MPEG-1 is een van de meest gebruikte video / audio-indelingen met verlies, omdat het wordt ondersteund door een groot aantal video- en audiotoepassingen. MPEG-2 is ontwikkeld om de tekortkomingen van MPEG-1 te verbeteren, die alleen een tweekanaals audiocompressiesysteem bevat en onvoldoende ondersteuning biedt voor de vereisten van video met een hogere resolutie.

MPG-bestanden worden opgeslagen in een programmastream containerformaat bekend als PS of MPEG-PS. Het formaat slaat audio, video en metagegevens op die in een stream zijn doorgeschoten voor een efficiënte deliverability.

Als u een MPG-bestand ontvangt, zijn er een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken om het te openen. Windows Media Player wordt gebundeld met Windows en QuickTime Player wordt geleverd met macOS. Er zijn ook veel gratis en commerciële toepassingen, zoals VLC mediaspeler en Elmedia Player.

Programma's die MPG bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
Apple QuickTime Player
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
FMJ-Software Awave Studio
IrfanView
Nullsoft Winamp
Microsoft Visual Studio
Corel VideoStudio
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Eltima Elmedia Player
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Microsoft PowerPoint for Mac
Adobe InDesign
Adobe After Effects
Apple iMovie
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Wondershare Filmora
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
Apple iMovie
olimsoft OPlayer

Over MPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mpg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MPEG Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.