Hoofd : Bestandsextensies : .mta Het dossier

.mta Bestandsextensie

Bestandstype Samsung AllShare Metadata File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.MTA optienummer

Bestand gemaakt door Samsung AllShare, een programma dat wordt gebruikt voor het delen van multimediabestanden tussen pc's, tv's, mobiele telefoons en andere DLNA-apparaten waarop het netwerk gereed is; wordt een "hoofdstuk" -bestand genoemd omdat het indexeringsinformatie bevat voor het navigeren door de multimediabestanden.

Meer informatie

MTA-bestanden worden automatisch gegenereerd door Samsung AllShare wanneer een multimediabestand wordt gebruikt. Ze worden in dezelfde map gemaakt als elk bronmultimediabestand en gebruiken de naamconventie file.avi.mta, waarbij het bronbestand de naam file.avi heeft.

Programma's die MTA bestanden openen

Over MTA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mta verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung AllShare Metadata File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.