Hoofd : Bestandsextensies : .u Het dossier

.u Bestandsextensie

Bestandstype1 Unreal Tournament Class Package

Ontwikkelaar Epic Games
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is U file?

Bevat instellingen gebruikt door Unreal Tournament; opgeslagen in de Unreal System-directory, d.w.z. "\ Unreal \ System \ Engine.u;" kunnen worden vervangen door aangepaste klassenpakketten.

Programma's die U bestanden openen
Windows
Dragon UnPACKer
Unreal Tournament Package Tool
Epic Games UnrealEd
Epic Games Unreal Tournament
Macintosh
Epic Games UnrealEd
Epic Games Unreal Tournament

Bestandstype2 AU Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.U optienummer2

Audiocontainerformaat dat meestal wordt gebruikt om? -law gecodeerde audiogegevens op te slaan; geïntroduceerd door Sun Microsystems en ook gebruikt door MusicKit voor het NeXT-besturingssysteem; bevat een koptekst die zes 32-bits woorden, een optionele informatiegedeelte en vervolgens de audiogegevens bevat.

Meer informatie

AU-bestanden gebruiken meestal de .AU -extensie.

Programma's die U bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player

Bestandstype3 Subsampled Raw YUV Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.U optienummer3

subsampled "U" -afbeelding gemaakt door ppmtoyuvsplit, een op Unix gebaseerd opdrachtregelprogramma dat .PPM -bestanden splitst in .Y , U en .V bestanden; bevat de "U" chrominantie, of kleur, component voor de afbeelding; gebruikt voor het opslaan van afbeeldingsgegevens in een formaat dat vereist is door de Stanford MPEG-codec.

Meer informatie

Y-, U- en V-bestanden kunnen worden teruggebouwd in hun originele PPM-bestand met behulp van het hulpprogramma yuvsplittoppm.

OPMERKING: De ppmtoyuvsplit en yuvsplittoppm-programma's maken deel uit van netpbm, een Unix-gebaseerde grafisch pakket.

Programma's die U bestanden openen
Linux
yuvsplittoppm
ppmtoyuvsplit

Over U bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .u verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Subsampled Raw YUV Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.