Hoofd : Bestandsextensies : .muz Het dossier

.muz Bestandsextensie

Bestandstype MUZ Audio File

Ontwikkelaar Hover
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.MUZ optienummer

Een MUZ-bestand is een muziekbestand voor videogames dat wordt gebruikt door oudere DOS- en Windows-games zoals Hover, een racespel met hovercrafts. Het bevat muziek die door het spel wordt gespeeld, maar is geen gangbaar formaat dat wordt gebruikt voor game-audio. MUZ-bestanden worden opgeslagen in de map SOUNDS \ MUSIC \ van de game-installatie.

Meer informatie

MUZ-bestanden worden meestal gebruikt door de aanwijzer, maar kunnen worden geopend voor bewerking in Audacity. Om een MUZ-bestand te openen, selecteert u Bestand → Importeren → Onbewerkte gegevens ... en navigeert u naar het MUZ-bestand.

Programma's die MUZ bestanden openen
Windows
Hover!
Audacity
Linux
Audacity
Macintosh
Audacity

Over MUZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .muz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MUZ Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.