Hoofd : Bestandsextensies : .ppcx Het dossier

.ppcx Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Presenter Presentation Audio File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PPCX optienummer

Presentatie audiobestand gemaakt door Adobe Presenter, een plug-in voor Microsoft PowerPoint waarmee de gebruiker dynamische inhoud aan presentaties kan toevoegen; bevat audiometadata en de audiogegevens zelf.

Meer informatie

PPCX-bestanden worden gebruikt voor het toevoegen van spraakopnamen, achtergrondmuziek en andere audio aan presentatiedia's. Ze worden vaak gezien met de bestandsnaam media.ppcx.

OPMERKING: Adobe introduceerde het nieuwe PPCX-formaat met Presenter 7. Eerder bewaarde de software audiogegevens in .PPC bestanden.

Programma's die PPCX bestanden openen

Over PPCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ppcx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Presenter Presentation Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.