Hoofd : Bestandsextensies : .mxl Het dossier

.mxl Bestandsextensie

Bestandstype Compressed MusicXML File

Ontwikkelaar The MuseScore Team
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.MXL optienummer

Een MXL-bestand is een gecomprimeerde muziekscore gemaakt met MuseScore, een programma voor muziekcompositie en notatie. Het bevat een gecomprimeerd bestand opgeslagen in de MusicXML-indeling, het standaard XML-formaat dat wordt gebruikt door meer dan honderd scoreprogramma's.

Meer informatie

MXL-bestanden zijn niet zo gebruikelijk als de standaard MusicXML-scores, die worden opgeslagen als .XML -bestanden. Aangezien MXL-bestanden zijn gecomprimeerd, hebben ze echter minder opslagruimte gebruikt en zijn ze handig voor het verzenden van e-mail en het maken van back-ups op externe media-apparaten.

Programma's die MXL bestanden openen
Windows
MakeMusic Finale
MuseScore
Linux
MuseScore
Macintosh
Avid Sibelius
MakeMusic Finale
MuseScore
Steinberg Dorico
WEB
Flat.io

Over MXL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mxl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Compressed MusicXML File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.