Hoofd : Bestandsextensies : .rso Het dossier

.rso Bestandsextensie

Bestandstype1 NXT Brick Audio File

Ontwikkelaar The LEGO Group
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is RSO file?

Eigen audioformaat dat wordt gebruikt door LEGO's programmeerbare MINDSTORMS NXT-robot; RSO-bestanden worden meestal gebruikt om korte waarschuwingen of andere systeemgeluiden af te spelen; ze kunnen worden geconverteerd naar standaard .WAV -bestanden met behulp van de RSO-conversieprogramma's.

Meer informatie

OPMERKING: LEGO MINDSTORMS NXT is in 2013 "geëvolueerd" naar LEGO MINDSTORMS EV3.

Programma's die RSO bestanden openen
Windows
LEGO MINDSTORMS NXT Software
Wav2Rso
wavrsocvt
Linux
wavrsocvt
Macintosh
LEGO MINDSTORMS NXT Software
Wav2Rso
wavrsocvt

Bestandstype2 ARIS Report Script Object File

Ontwikkelaar Software AG
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RSO optienummer2

Script gebruikt door ARIS-software voor bedrijfsrapportage; gebruikt voor het genereren van een rapport dat de database evalueert op objectniveau (andere niveaus zijn Database, Groep en Model); gebruikt voor het leveren van business intelligence-analyse.

Programma's die RSO bestanden openen

Over RSO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rso verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ARIS Report Script Object File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.