Hoofd : Bestandsextensies : .nap Het dossier

.nap Bestandsextensie

Bestandstype1 McAfee ePO Network Associates Package

Ontwikkelaar McAfee
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is NAP file?

Bestand gebruikt door McAfee ePolicy Orchestrator (ePO), een softwareproduct dat wordt gebruikt voor het beveiligen van zakelijke bedrijfsnetwerken; bevat een extensie voor de ePO-software; kan verbeteringen bevatten zoals nieuwe scan- of rapportagemogelijkheden; ook gebruikt voor het autoriseren van gekochte softwarefuncties.

Programma's die NAP bestanden openen

Bestandstype2 Napster Secured Music File

Ontwikkelaar Napster
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NAP optienummer2

Tegen kopiëren beveiligd muziekbestand van Napster's abonnement-gebaseerde muziekdownloadservice; gezamenlijk ontwikkeld door Napster en Playmedia Systems als een veilig muziekformaat; beschermt muziek auteursrechten door de systemen te beperken waarop elk bestand kan worden afgespeeld.

Meer informatie

NAP-bestanden lijken op .M4P -bestanden die zijn gedownload van de iTunes Music Store, maar gebruiken een andere codering.

Programma's die NAP bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player

Bestandstype3 NAP Metafile

Ontwikkelaar N/A
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.NAP optienummer3

Metafile dat kan worden geopend door verschillende grafische toepassingen, waaronder de CorelDRAW Graphics Suite; bevat vectorafbeeldingen; gebruikt als een container voor het opslaan van illustraties en andere tekeningen.

Programma's die NAP bestanden openen
Windows
CorelDRAW

Over NAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nap verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype NAP Metafile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.