Hoofd : Bestandsextensies : .nbs Het dossier

.nbs Bestandsextensie

Bestandstype1 Minecraft Note Block Studio File

Ontwikkelaar David Norgren
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is NBS file?

Audio-project gemaakt door Minecraft Note Block Studio (NBS), een extern programma dat wordt gebruikt voor het maken van aangepaste muziek voor de game Minecraft; slaat meerdere tracks op, lagen genaamd, elk met notities die zijn gegenereerd met een synthesizer voor het toetsenbord en instrumenten in het programma; kan worden afgespeeld in de software om een voorbeeld van de muziek te bekijken.

Meer informatie

NBS-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar het .MID -formaat of naar een MCEdit .SCHEMATIC -bestand voor opname in het Minecraft-spel.

OPMERKING: Minecraft Note Block Studio kan .MID importeren bestanden, zodat Minecraft-gebruikers deze functie vaak gebruiken om favoriete MIDI-nummers te converteren en deze in Minecraft te importeren.

Programma's die NBS bestanden openen
Windows
Mojang Minecraft
Minecraft Note Block Studio
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Bestandstype2 NTI Backup Set

Ontwikkelaar NTI
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.NBS optienummer2

Back-upbestand gemaakt door NTI Backup Nu een back-up- en herstelprogramma voor Windows; verwijst naar een bijbehorend NTI-back-upbestand ( .NBF extensie), dat de back-upgegevens bevat; gebruikt voor het opslaan en laden van de back-upset.

Meer informatie

NBS-bestanden verschillen van .NPS -bestanden, dit zijn back-upsets van harde schijfpartities. Een NBS-back-up wordt een "bestandsgebaseerde back-up" genoemd in NTI Backup Nu, terwijl een NPF-back-up een "Drive-gebaseerde back-up" wordt genoemd.

Programma's die NBS bestanden openen

Over NBS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nbs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype NTI Backup Set beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.