Hoofd : Bestandsextensies : .ncw Het dossier

.ncw Bestandsextensie

Bestandstype1 Native Compressed Wave File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is NCW file?

Audiobestand gemaakt door Kontakt van Native Instruments, een audio-samplingprogramma; slaat een geïmporteerd wave-audiobestand op met behulp van compressiemethoden, zodat het bestand minder schijfruimte gebruikt.

Meer informatie

NCW-bestanden worden opgeslagen met verliesloze compressie, dus er is geen verlies van de geluidskwaliteit. Bovendien kunnen de bestanden terug worden geconverteerd naar de oorspronkelijke .WAV -bestanden zonder kwaliteitsverlies.

Programma's die NCW bestanden openen
Windows
Native Instruments Kontakt
Macintosh
Native Instruments Kontakt

Bestandstype2 Nero CoverDesigner Wizard File

Ontwikkelaar Nero
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.NCW optienummer2

Bestand gebruikt door Nero CoverDesigner, een schijflabelprogramma dat is meegeleverd met Nero Multimedia Suite; bevat een hoesontwerpsjabloon die wordt weergegeven in de wizard; gebruikt voor het presenteren van vooraf ontworpen etiketafdekkingen aan de gebruiker.

Programma's die NCW bestanden openen
Windows
Nero

Over NCW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ncw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Nero CoverDesigner Wizard File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.