Hoofd : Bestandsextensies : .peak Het dossier

.peak Bestandsextensie

Bestandstype Steinberg Peak File

Ontwikkelaar Steinberg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.PEAK optienummer

Bevat de golfvormafbeelding van een overeenkomstig Cubase-audiobestand; gebruikt voor het visueel weergeven van de audiogegevens in het Cubase-trackvenster; automatisch gegenereerd wanneer een audiobestand wordt opgenomen of geïmporteerd in Cubase.

Meer informatie

PEAK-bestanden worden standaard opgeslagen in de map Afbeeldingen binnen de huidige projectmap. Als ze worden verwijderd, maakt Cubase de bestanden opnieuw wanneer de bijbehorende audiobestanden worden geopend. OPMERKING: PEAK-bestanden slaan alleen de golfvormafbeelding op en bevatten geen audiogegevens.

Programma's die PEAK bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Over PEAK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .peak verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Steinberg Peak File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.