Hoofd : Bestandsextensies : .nfa Het dossier

.nfa Bestandsextensie

Bestandstype Netflix Audio File

Ontwikkelaar Netflix
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NFA optienummer

Een NFA-bestand is een audiobestand dat is gemaakt door de Netflix-streaming-app voor Android en iOS. Het bevat audio voor een film of show gedownload via de app. NFA-bestanden zijn hetzelfde als .AAC bestanden maar hernoemd.

Meer informatie

Met de Netflix-app kunnen Android- en iOS-gebruikers een breed scala aan films en shows downloaden en bekijken wanneer ze geen verbinding met internet hebben. De meeste titels op Netflix zijn beschikbaar om te downloaden hoewel sommige zijn uitgesloten. Als een titel kan worden gedownload, bevat deze een downloadpictogram naast de naam. U kunt naar downloadbare titels zoeken door 'Beschikbaar voor downloaden' te selecteren in het Netflix-menu. Tik op het downloadpictogram om het downloaden te starten en ga vervolgens naar het gedeelte 'Mijn downloads' van de app om toegang te krijgen tot de gedownloade film of show.

Wanneer u een film of tv kiest om te downloaden naar uw apparaat, de Netflix app downloadt en slaat een of meer NFA-bestanden op uw apparaat op in een map. De bestanden worden gedownload samen met verschillende andere bestanden, waaronder de .MANIFEST , .NFV , .NFI en .NFS bestanden.

Als u een film wilt verwijderen of wilt laten zien gedownload naar je Android-apparaat tik op het menupictogram in de app, selecteer "Mijn downloads", tik op het potloodbewerkingspictogram in de rechterbovenhoek en tik op het rode "X" -pictogram om de titel te verwijderen.

Als u een film wilt verwijderen of wilt laten zien dat u naar uw iOS-apparaat hebt gedownload, tikt u op het menupictogram in de app, selecteert u 'Mijn downloads', tikt u op 'Bewerken' en selecteert u het rode 'X'-pictogram om de titel te verwijderen.

>

OPMERKING: om Netflix-inhoud te downloaden van uw Android- of iOS-app, moet u Android 4.4.2 of hoger of iOS 8.0 of hoger hebben. U hebt ook de nieuwste versie van de Netflix-app nodig.

Programma's die NFA bestanden openen

Over NFA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nfa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Netflix Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.