Hoofd : Bestandsextensies : .nkx Het dossier

.nkx Bestandsextensie

Bestandstype Kontakt Monolith Container File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NKX optienummer

Audiobestand gebruikt door Kontakt, een professionele toepassing voor audio sampling; slaat een "monoliet" op, die de audiomonsters en de patch-informatie combineert tot een enkel bestand; zorgt ervoor dat de gegevens samen kunnen worden opgeslagen in plaats van in afzonderlijke bestanden, wat problemen kan veroorzaken bij het zoeken naar bestandspaden.

Meer informatie

NKX-bestanden slaan de audio-informatie op in een eigen indeling. Daarom houden geluidstechnici soms liever de geluidssamples gescheiden van de patchinformatie zodat ze de samples vrij kunnen gebruiken met andere applicaties. OPMERKING: Meer recente versies van Kontakt gebruiken .NKS -bestanden voor monolith-containers bestanden.

Programma's die NKX bestanden openen
Windows
Native Instruments Kontakt
Macintosh
Native Instruments Kontakt

Over NKX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nkx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kontakt Monolith Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.