Hoofd : Bestandsextensies : .nml Het dossier

.nml Bestandsextensie

Bestandstype1 Traktor Collection File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

Wat is NML file?

Bestand gebruikt door Traktor, een DJ-mixing-applicatie die wordt gebruikt voor het maken van audiomixen; slaat de afspeellijst van de gebruiker op in een XML-indeling; bevat de lijst met artiesten, releases, labels, genres, tracks, samples en remix-sets; bevat geen enkel audiobestand, maar bevat hier verwijzingen naar.

Meer informatie

NML-bestanden zijn handig om te schakelen tussen verschillende afspeellijsten bij het maken van verschillende mixen.

Programma's die NML bestanden openen

Bestandstype2 NSMB Editor Exported Level File

Ontwikkelaar NSMBe
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.NML optienummer2

Spelbestand gemaakt door NSMBe (New Super Mario Bros. Editor), een programma dat wordt gebruikt voor het maken van aangepaste niveaus voor de Nintendo DS-game New Super Mario Bros .; slaat een geëxporteerd niveau op dat door de gebruiker is gemaakt en kan blokken, munten, Koopas, items en andere objecten bevatten.

Meer informatie

NML-bestanden worden gebruikt voor het exporteren van individuele niveaus binnen een nieuwe Super Mario Bros.-wereld. Deze niveaus kunnen met anderen worden gedeeld en vervolgens worden toegepast als een patch op een bestaand .NDS ROM van het NSMB-spel met behulp van de knop Export Patch op het tabblad "Tools / Opties" in NSMBe.

Om NML-bestanden importeren en toepassen op een gamepatch, moet u eerst het NDS ROM-bestand voor de NSMB-game hebben. Nadat u het NDS-bestand in NSMBe hebt geopend, kunt u niveaus importeren en exporteren op het tabblad 'Niveaubeschrijving'.

OPMERKING: NSMBe wordt ook NSMBe5 genoemd.

Programma's die NML bestanden openen
Windows
NSMBe

Over NML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nml verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype NSMB Editor Exported Level File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.