Hoofd : Bestandsextensies : .note Het dossier

.note Bestandsextensie

Bestandstype1 Notability Note File

Ontwikkelaar Ginger Labs
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

Wat is NOTE file?

Een NOTE-bestand bevat een notitie gemaakt door Notability, een notitie-app voor macOS en iOS. Het slaat de inhoud van een notitie op, die tekst, annotaties, schetsen en afbeeldingen kan bevatten. OPMERKING-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling.

Meer informatie

OPMERKING-bestanden kunnen alleen worden gemaakt of geopend door Notability. U kunt NOTA-bestanden maken door Bestand → Exporteren te selecteren en het notatieformaat te kiezen. U kunt NOTE-bestanden openen door Bestand → Importeren en navigeren naar het NOTE-bestand te selecteren.

OPMERKING: Notability wordt meestal gebruikt door zakelijke professionals, docenten en studenten. Naast OPMERKING-bestanden kan Notability .RTF en .PDF bestanden importeren.

Programma's die NOTE bestanden openen

Bestandstype2 Notessimo Composition

Ontwikkelaar Failsafe Games
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NOTE optienummer2

songbestand gemaakt door Notessimo, een webbrowser-gebaseerde Flash-toepassing waarmee gebruikers een muzikale compositie kunnen creëren; kan worden opgeslagen vanuit de browser naar het bureaublad van de gebruiker en vervolgens worden teruggeladen via de menuoptie Bestand → Laden in het spel; ondersteunt meerdere tracks en instrumenten.

Meer informatie

OPMERKING-bestanden worden vaak gebruikt voor het opnieuw maken van muzieknummers van videogames of thema's voor tv-programma's.

Programma's die NOTE bestanden openen

Over NOTE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .note verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Notessimo Composition beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.