Hoofd : Bestandsextensies : .npl Het dossier

.npl Bestandsextensie

Bestandstype1 Nokia Playlist File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is NPL file?

Afspeellijst met mediabestanden gemaakt met Nokia Multimedia Player, een media-afspeelprogramma dat deel uitmaakt van Nokia PC Suite; kan verwijzingen naar audio- en videobestanden bevatten, evenals multimediaberichtbestanden, maar bevat niet de feitelijke bestanden waarnaar wordt verwezen zelf.

Meer informatie

Als je een afspeellijst met Nokia Multimedia Player wilt maken, selecteer je Bestand → Afspeellijst opslaan.

OPMERKING: Nokia Multimedia Player is niet meer beschikbaar om te downloaden.

Programma's die NPL bestanden openen
Windows
Nokia PC Suite
Nokia Multimedia Player

Bestandstype2 Cubase Library File

Ontwikkelaar Steinberg Media Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.NPL optienummer2

Audiobibliotheek gemaakt door Cubase- en Nuendo Digital Audio Workstation (DAW) -toepassingen; slaat een op zichzelf staande "pool" van audioclips op die kunnen worden opgenomen in een audioproject (bestand .CPR ); gebruikt voor het opslaan en laden van groepen audioclips.

Programma's die NPL bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase
Steinberg Nuendo

Bestandstype3 Xilinx ISE 5-6 Project File

Ontwikkelaar Xilinx
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.NPL optienummer3

Projectbestand gemaakt door versie 5 en 6 van ISE elektronica ontwerpsoftware; omvat verwijzingen naar projectbronbestanden evenals projecteigenschappen; gebruikt voor het opslaan van FPGA-ontwerpprojecten (Field-programmable Gate Array).

Meer informatie

OPMERKING: het NPL-formaat is een oudere projectindeling. Versies 7-10 van ISE-software gebruiken de .ISE -extensie en het .XISE -formaat is geïntroduceerd met ISE-versie 11. U kunt NPL-bestanden in recente versies van de software omzetten in XISE-bestanden. Selecteer Bestand → Project openen en kies uw NPL-bestand.

Programma's die NPL bestanden openen

Over NPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .npl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Xilinx ISE 5-6 Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.