Hoofd : Bestandsextensies : .nsf Het dossier

.nsf Bestandsextensie

Bestandstype1 NES Sound Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is NSF file?

muziekbestand van een origineel Nintendo (NES / Famicom) spel; staat toe dat muziek uit Nintendo-spellen wordt gespeeld zonder het eigenlijke spel te laden; kan worden geopend door verschillende NSF-spelers.

Programma's die NSF bestanden openen
Windows
Nullsoft Winamp
DeliPlayer
Audio Overload
VirtuaNES
Nestopia
Linux
Audio Overload
Audacious
XMMS
FCEUX
Nestopia
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog
Nestopia

Bestandstype2 Lotus Notes Database

Ontwikkelaar IBM
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

.NSF optienummer2

Databasebestand gebruikt door IBM Lotus-bedrijfssoftware; opgeslagen in de Notes Storage Facility (NSF) -indeling, waarin gegevens worden opgeslagen in documenteenheden die 'opmerkingen' worden genoemd; gebruikt voor het opslaan van zakelijke samenwerkingsinformatie, zoals e-mail en agendagegevens.

Meer informatie

NSF-bestanden worden vaak gehost door een Lotus Domino-server en kunnen worden gedownload door Lotus Notes-clients om te werken met een volledig functionele database in de offlinemodus. Als de client wijzigingen aanbrengt in de database, bevat Domino de faciliteiten om de wijzigingen terug te synchroniseren naar de hoofddatabase. NSF-bestanden kunnen ook worden gebruikt voor het proces van gegevensreplicatie.

OPMERKING: NSF-bestanden kunnen ook dienen als een Domino-webtoepassing die wordt gehost op een webserver, waar de URL een trailing ".nsf" heeft draad. Deze bestanden bevatten het Domino Web Service Design Element, dat webtoegang mogelijk maakt.

Programma's die NSF bestanden openen

Over NSF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nsf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Lotus Notes Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.