Hoofd : Bestandsextensies : .nwc Het dossier

.nwc Bestandsextensie

Bestandstype1 NoteWorthy Composer File

Ontwikkelaar NoteWorthy
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is NWC file?

Muzieksamenstelling gemaakt met NoteWorthy Composer, een tool voor het maken van notaties voor Windows; kan muzieknotaties maken, opnemen, bewerken, afdrukken en afspelen in pure muzieknotatie.

Meer informatie

NWC-bestanden kunnen worden geladen, uitgevoerd en afgedrukt met de gratis NoteWorthy Composer Viewer-toepassing.

Programma's die NWC bestanden openen
Windows
Myriad Harmony Assistant
NoteWorthy Composer (commercial)
NoteWorthy Composer Viewer (free)
NoteWorthy Player (free)
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Harmony Assistant

Bestandstype2 Navisworks Cache File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.NWC optienummer2

Cachebestand gemaakt door Navisworks, een softwarepakket gebruikt voor het maken van CAD-ontwerprecensies; automatisch gegenereerd door Navisworks bij het importeren van CAD-bestanden in de werkbestandenset ( .NWF bestand); slaat de geometrie en metadata van het model op in de oorspronkelijke indeling voor Navisworks; stelt modellen in staat sneller te laden.

Meer informatie

NWC-bestanden kunnen worden gegenereerd door andere softwareproducten zoals Autodesk Revit. Hierdoor kunnen andere CAD-tools modelgegevens overdragen, zodat deze snel kunnen worden geïmporteerd in Navisworks.

Programma's die NWC bestanden openen

Over NWC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nwc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Navisworks Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.