Hoofd : Bestandsextensies : .oga Het dossier

.oga Bestandsextensie

Bestandstype Ogg Vorbis Audio File

Ontwikkelaar Xiph.Org
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.OGA optienummer

Audiocontainer-indeling die een van de verschillende coderingsschema's kan gebruiken, waaronder Ogg FLAC, Ghost en OggPCM; kan ook Ogg Vorbis of Speex-compressie gebruiken, hoewel deze codecs niet worden aanbevolen door Xiph.Org vanwege een aantal compatibiliteitsproblemen (in plaats daarvan moet de .OGG -extensie worden gebruikt voor Ogg Vorbis en Speex).

Meer informatie

Xiph.Org, de ontwikkelaars van het OGA-formaat, hebben een DirectShow codec pack uitgebracht waarmee ontwikkelaars OGA-ondersteuning kunnen opnemen in open-source en commerciële Windows-toepassingen.

OPMERKING: Ogg Vorbis audiobestanden maken vaker gebruik van de OGG-bestandsextensie.

Programma's die OGA bestanden openen
Windows
Nero
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
Media Player Classic
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
Zinf
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over OGA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .oga verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ogg Vorbis Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.