Hoofd : Bestandsextensies : .omg Het dossier

.omg Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenMG Audio File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is OMG file?

Gecomprimeerd audiobestand dat de OpenMG-technologie van Sony gebruikt; gebaseerd op het ATRAC3-formaat van Sony, maar omvat ook DRM voor DRM voor digitaal rechtenbeheer om te voorkomen dat bestanden illegaal worden gekopieerd; ondersteund door SonicStage, Sony's muziek jukebox-programma.

Programma's die OMG bestanden openen

Bestandstype2 Image File

Ontwikkelaar O&O Software
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.OMG optienummer2

Schijfkopie gemaakt door O & O DiskImage, een applicatie voor het maken van schijven en voor het maken van bestanden; bevat een perfecte kopie van de originele schijfimage; de schijfkopie kopie bevat alle sectoren van de schijf en maakt een afbeelding van het bestandssysteem met alle bestanden en mappen; vergelijkbaar met .ISO , .BIN en .DMG schijfkopiebestanden.

Meer informatie

Om het OMG-bestand te maken:

Een afbeelding herstellen met behulp van het OMG-bestand:

Omzetten van het OMG-bestand naar een .VHD -bestand:

OPMERKING: U kunt een VHD-bestand naar OMG converteren door de selecties voor "Bron" en "Doel" om te keren.

Gemeenschappelijke OMG bestandsnamen

Image20131215.omg - Naam van een OMG-bestand dat is gemaakt op 15 december 2013. O & O DIskImage maakt bestanden door een lijst te maken met het type (afbeelding) en vervolgens de datum waarop het is gemaakt.

Conversion20131217.omg - Naam van een OMG-bestand dat is gemaakt op 17 december 2013. O & O DIskImage maakt bestanden door een lijst te maken met het type (Conversie) en vervolgens de datum waarop het is gemaakt.

Programma's die OMG bestanden openen

Over OMG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .omg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.