Hoofd : Bestandsextensies : .opj Het dossier

.opj Bestandsextensie

Bestandstype1 Origin Project

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is OPJ file?

Een OPJ-bestand is een project gemaakt door Origin, een applicatie voor gegevensanalyse en grafische weergave die door verschillende wetenschappers en ingenieurs wordt gebruikt. Het bevat alle projectinhoud, waaronder data, 2D / 3D-grafieken en instellingen.

Meer informatie

OPJ-bestand geopend in OriginLab Origin 2018

Het OPJ-bestand is het meest voorkomende bestandstype dat is gekoppeld aan Origin omdat het wordt gebruikt als een container voor projecten. U kunt OPJ-bestanden openen met Origin en u kunt ook OPJ-bestanden openen met Origin Viewer, een gratis, lichtgewicht programma waarmee u informatie in OPJ-projecten kunt bekijken en kopiëren.

Om een OPJ-bestand in Origin te openen, selecteer Bestand → Openen ..., selecteer het bestandstype ".opj", ga naar de OPJ-bestandslocatie en klik op Openen.

Als u een OPJ-bestand in Origin wilt opslaan, selecteert u Bestand → Project opslaan of Opslaan Project As ..., geef een naam aan het bestand, kies de opslaglocatie en klik op Opslaan.

OPMERKING: De release van Origin 2018 bevatte een bijgewerkte unicode-indeling voor het opslaan van projecten ( .OPJU ), die de prestaties omvat voordelen ten opzichte van het oudere, niet-unicode OPJ-bestandsformaat.

Programma's die OPJ bestanden openen

Bestandstype2 OrCAD Project File

Ontwikkelaar Cadence Design Systems
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.OPJ optienummer2

CAD-projectbestand gemaakt door OrCAD, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van elektrische circuits, ook wel PCB's (printed circuit boards) genoemd; slaat referenties op naar bestanden die in het project zijn opgenomen, evenals projectinstellingen; verwijst doorgaans naar ten minste een .DSN ontwerppijl; gebruikt voor het samen opslaan van PCB-ontwerpinformatie.

Meer informatie

OPJ-bestanden worden opgeslagen als een gewone tekst, maar mogen alleen worden gewijzigd met de OrCAD-gebruikersinterface in plaats van met een teksteditor.

Programma's die OPJ bestanden openen

Over OPJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .opj verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OrCAD Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.