Hoofd : Bestandsextensies : .ota Het dossier

.ota Bestandsextensie

Bestandstype1 OTA Bitmap Image

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text and Binary

Wat is OTA file?

Over The Air (OTA) -afbeelding die wordt gebruikt voor het verzenden van afbeeldingen op mobiele telefoons van Nokia en Siemens; bevat een monochrome bitmapafbeelding met een maximum van 255x255 pixels; kan worden opgeslagen in een binair formaat of in een hexadecimaal formaat in een tekstbestand.

Meer informatie

OTA-afbeeldingen worden verzonden als een reeks van een of meer sms-berichten.

Programma's die OTA bestanden openen
Windows
XnViewMP
SMS Picture Maker
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype2 OTA Ringtone File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.OTA optienummer2

Een OTA-bestand is een audiobestand met een beltoon voor mobiele apparaten zoals Android-telefoons. Het slaat een kort audiomonster op dat kan worden gebruikt om de standaard beltoon te vervangen bij het ontvangen van een oproep. Het OTA-formaat wordt niet zo vaak gebruikt voor beltonen als indelingen zoals .M4A .

Programma's die OTA bestanden openen

Over OTA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ota verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OTA Ringtone File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.