Hoofd : Bestandsextensies : .p12 Het dossier

.p12 Bestandsextensie

Bestandstype Personal Information Exchange File

Ontwikkelaar RSA Laboratories
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.P12 optienummer

Bestand met een digitaal certificaat dat PKCS # 12-codering (Public Key Cryptography Standard # 12) gebruikt; gebruikt als een draagbaar formaat voor het overbrengen van persoonlijke privésleutels of andere gevoelige informatie; gebruikt door verschillende beveiligings- en versleutelingsprogramma's.

Meer informatie

P12-sleutels slaan een privésleutel op die informatie kan versleutelen die alleen kan worden gedecodeerd met de bijbehorende openbare sleutel. Evenzo kunnen gegevens die zijn gecodeerd met de openbare sleutel alleen worden gedecodeerd met de privésleutel. Dit helpt de bron van verzonden informatie te valideren.

Programma's die P12 bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Microsoft IIS
Microsoft Certificate Manager
Linux
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Apple Keychain Access

Over P12 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .p12 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Personal Information Exchange File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.