Hoofd : Bestandsextensies : .p64 Het dossier

.p64 Bestandsextensie

Bestandstype 64-bit Windows IDA Plugin Module

Ontwikkelaar Hex-Rays
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.P64 optienummer

64-bit Windows plug-insmodule gebruikt door IDA (The Interactive Disassembler), een hulpprogramma dat wordt gebruikt om uitvoerbare bestanden te demonteren in assembleertaalcode op laag niveau; bevat gegevens geschreven in C ++ waarmee de functionaliteit van de IDA-tool wordt uitgebreid.

Meer informatie

De P64-bestanden zijn laadbare bibliotheken, vergelijkbaar met .DLL , die de demontagemogelijkheden van IDA uitbreiden, zoals de verbetering van de analyse van binaire bestanden van Microsoft met openbare foutopsporingssymbolen. De P64-plug-in moet in de map / plugin / p64 / worden geplaatst.

OPMERKING: elke IDA-plug-in gebruikt een andere extensie, afhankelijk van het type besturingssysteem. De .PLW extensie wordt gebruikt voor Windows 32-bit, de .PLX extensie wordt gebruikt door Linux 32-bit, en de .PLX64 extensie wordt gebruikt door Linux 64-bit plug-ins.

Programma's die P64 bestanden openen

Over P64 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .p64 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 64-bit Windows IDA Plugin Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.