Hoofd : Bestandsextensies : .pbf Het dossier

.pbf Bestandsextensie

Bestandstype1 Paragon Backup File

Ontwikkelaar Paragon Software Group
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is PBF file?

back-uparchief gemaakt door een van de back-up- en hersteltoepassingen van Paragon; slaat back-upbestanden op in een eigen indeling; kan doorbladerd worden in de software, waardoor gebruikers individuele bestanden of een heel bestandssysteem kunnen herstellen.

Meer informatie

Naast systeemback-ups worden PBF-bestanden vaak gebruikt voor het migreren van Windows-bestandssystemen tussen versies van Windows-besturingssystemen.

Programma's die PBF bestanden openen

Bestandstype2 PowerBackup Data File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.PBF optienummer2

Back-uparchief gemaakt door CyberLink PowerBackup, een back-up- en hersteltoepassing; slaat een verzameling back-upbestanden en mappen op; kan worden gebruikt voor volledige, differentiële of incrementele back-upstrategieën; gebruikt voor het herstellen van bestanden via de PowerBackup-applicatie.

Meer informatie

PowerBackup kan op regelmatige basis back-ups maken via de component taakplanning, die .PBJ taakbestanden gebruikt.

Programma's die PBF bestanden openen
Windows
CyberLink PowerBackup 2.6
CyberLink Media Suite

Bestandstype3 Pinnacle Sample Bank

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.PBF optienummer3

Bevat audiofragmenten die kunnen worden geladen in Turtle Beach-audiosoftware of externe synthesizers; referenties .WAV bestanden die in dezelfde map moeten worden opgeslagen.

Programma's die PBF bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Voyetra Turtle Beach Pinnacle Project Studio

Over PBF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pbf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pinnacle Sample Bank beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.