Hoofd : Bestandsextensies : .pck Het dossier

.pck Bestandsextensie

Bestandstype1 System Center Configuration Manager Package File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is PCK file?

Bestand gebruikt door System Center Configuration Manager (SCCM), een toepassing die wordt gebruikt om grote groepen Windows-computersystemen te beheren; bevat een updatepakket, dat systeem- en applicatiebestanden kan opslaan; gebruikt voor het bijwerken van clientsystemen.

Meer informatie

Om PCK-bestanden te distribueren, bouwt de SCCM-software eerst een gecomprimeerd PCK-bestand met de bronbestanden voor de update en stuurt deze vervolgens naar een distributiepunt (DP) -computer. Met de DP kunnen geregistreerde clientcomputers beschikbare pakketten downloaden om hun software bij te werken.

OPMERKING: SCCM heette eerder Systems Management Server (SMS) in versies 2003 en eerder.

Programma's die PCK bestanden openen

Bestandstype2 Perfect World Data File

Ontwikkelaar Perfect World
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.PCK optienummer2

Game-gegevensbestand gebruikt door Perfect World, een gratis massaal multiplayer online rollenspel (MMORPG); kan verschillende gamegegevens bevatten, waaronder wereldinformatie en avatar-, item- en bouwmodellen; gebruikt voor game-installaties en updates.

Programma's die PCK bestanden openen

Bestandstype3 Oracle Package Specification and Body File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.PCK optienummer3

Een PCK-bestand is een pakket gemaakt met Oracle PL / SQL-databasesoftware, met name Allround Automations PL / SQL Developer. Het bevat een pakketspecificatie en -pakket in de PL / SQL-taal. PCK-bestanden worden gebruikt om de opgeslagen openbare procedures, functies, typen enz. Te definiëren waartoe andere toepassingen toegang hebben om te voorkomen dat pakketgegevens per ongeluk worden gewijzigd.

Meer informatie

U kunt PCK-bestanden openen en bewerken met PL / SQL Developer, ontwikkeld door Allround Automations. U kunt ook een PCK bekijken en bewerken met een teksteditor omdat deze in gewone tekst is opgeslagen.

Met het PCK-bestand kunt u de specificaties voor een PL / SQL-pakket en de pakketstructuur combineren in één bestand. Meestal worden de specificaties en het hoofdgedeelte in afzonderlijke bestanden opgeslagen. De pakketspecificatie, die de variabelen, uitzonderingen, typen, constanten, cursors en subprogramma's openbaar toegankelijk maakt voor andere toepassingen, wordt gewoonlijk opgeslagen in het bestand .PKS . De hoofdtekst van het pakket, die bestaat uit de code die de procedures, functies en cursors implementeert die worden vermeld in de pakketspecificatie, wordt gewoonlijk opgeslagen in het bestand .PKB .

OPMERKING: PL / SQL is een proceduretaal uitbreiding naar Structured Query Language (SQL). Het is beschikbaar in Oracle Database (sinds versie 6), IBM DB2 (sinds versie 9.7) en TimesTen in-memory database (sinds versie 11.2.1).

Programma's die PCK bestanden openen

Over PCK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pck verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Oracle Package Specification and Body File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.