Hoofd : Bestandsextensies : .pts Het dossier

.pts Bestandsextensie

Bestandstype1 Pro Tools Session

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is PTS file?

Audioproject gemaakt met DAW-software (Pro Tools digital audio workstation); kan meerdere audio- en MIDI-tracks, mixerinstellingen, audio-effecten en verwijzingen naar audiobestanden bevatten; bevat geen echte audiogegevens.

Meer informatie

OPMERKING: PTS-bestanden werden gebruikt door Pro Tools 6.9 en eerder. Pro Tools 7 en hoger slaat sessies op met een .PTF bestandsextensie.

Programma's die PTS bestanden openen
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Bestandstype2 PTGui Project File

Ontwikkelaar New House Internet Services
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PTS optienummer2

Bestand gemaakt door PTGui, een toepassing voor panoramische foto's naaien; bevat een panoramasjabloon of -project met geïmporteerde afbeeldingen en panorama-instellingen zoals rechtlijnige, cilindrische, mercator- en fullframe-lay-outs.

Meer informatie

Als u een PTS-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Project opslaan of Project opslaan als ... of Opslaan als sjabloon ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Programma's die PTS bestanden openen

Over PTS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pts verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PTGui Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.