Hoofd : Bestandsextensies : .pd Het dossier

.pd Bestandsextensie

Bestandstype1 FlexiSIGN 5 Plotter Document

Ontwikkelaar SA International
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PD file?

Een PD-bestand is een ontwerp gemaakt door FlexiSIGN 5, een programma voor het professioneel ontwerpen, afdrukken en knippen van tekens. Het bevat een grafisch ontwerp van een teken in een grafisch vectorformaat, zodat de afbeelding kan worden aangepast zonder de kwaliteit te verliezen. PD-bestanden kunnen ook rasterafbeeldingen en tekst opslaan.

Meer informatie

Tekens en banners opgeslagen in PD-bestanden kunnen worden geopend door FlexiSIGN. Het ontwerp kan vervolgens worden afgedrukt op een grootformaat printer en worden gesneden door een vinylsnijder. FlexiSIGN kan ook verbinding maken met een print en alles-in-één-machine.

Als u PD-bestanden wilt delen met iemand anders die geen FlexiSIGN bezit, kunt u uw PD-bestanden converteren. Met FlexiSIGN kunt u uw ontwerpen exporteren naar de meer breed ondersteunde JPEG- en PDF-formaten. OPMERKING: SAi FlexiSIGN kreeg de nieuwe naam SAi Flexi.

Programma's die PD bestanden openen
Macintosh
SAi Flexi

Bestandstype2 Spore Audio Playback File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.PD optienummer2

Bestand gebruikt door Spore, een spel evolutie en survival game; opgeslagen in Spore audio .PACKAGE bestanden en specificeert audio-instellingen voor het afspelen en herhalen van achtergrondmuziek; opgeslagen in een indeling zonder opmaak.

Programma's die PD bestanden openen

Over PD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Spore Audio Playback File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 14.03.2020:
Wauw! Ik heb altijd gedacht dat er voor bijna elke behoefte een extensie bestaat en .pd-bestanden zijn geen uitzondering. Ik had nooit gedacht dat er een speciaal programma was voor het ontwerpen en snijden van borden zoals SAi Flexi. Als dit type formaat een vectorafbeelding is, werkt het dan op dezelfde manier als een ... Lees verder